Zebra-habtorta
2011.07.29. 10:15
![](portal/deathandlove/image/news/1311927317.jpg)
Hozzávalók:
5dkg naprafogómag
20dkg kitolófánk vagy babapiskóta
7dkg vaj
1-1 tasak csokoládés és vaníliás habkrémpor (2,5dl-hez)
2dl tejszín
4dl tej
2 teáskanál kakaópor
Ostyarudacskák (roletti)
Elkészítése:
1. A napraforgómagot megpirítjuk és felaprítjuk. A süteményt apróra törjük. Hozzákeverjük a megolvasztott vajat és a magot, és a kapcsos formába simítjuk.
2. A kétféle krémport 1-1dl tejszínnel és 2-2dl tejjel a leírás szerint elkészítjük. A közepéről kezdve felváltva 2-2 evőkanál fehér és sötét habot teszünk a formába. A formát az asztal széléhez ütjük. 2 óra hosszat hűtjük. A tortát kakaóval és ostya rudakkal díszítjük.
|